Logótervezés, grafika, arculattervezés, branding, weboldal készítés 20% kedvezménnyel!

Arculattervezés, cégarculat tervezés


„Az arculat egy cég, vagy közösség azonosítására szolgáló külső jegyek (formák, színek, képek, hangok stb.) összetett rendszere.

Egységes és tudatos megjelenés, amely összetéveszthetetlen és sajátságos jegyeket hordoz az adott szervezeten belül és annak kifelé irányuló kommunikációjában. Segít a beazonosításban és az egységes szervezeti megjelenésben, amely az ügyfeleknél az első benyomást jelenti.

Legyen szó egy kis- és középvállalati szegmensbe tartozó cég megjelenéséről, vagy egy óriásvállalatéról, az arculatnak professzionálisnak, egyedinek és könnyen felismerhetőnek kell lennie.

Az egyedi arculat, az egységes megjelenés minden szervezetnek és cégnek segít abban, hogy környezete pontosan beazonosíthassa, és véleményüket a saját céljai szerint formálja.

Az egységes, átgondolt arculat kiegészíti a személyes megjelenést és önmagában képviseli a szervezetet.

Egy jól kialakított arculat képes eladni, egy rossz pedig veszteséget termelni.” (Wikipedia)


Miért van szükség tervezett, profi arculatra, arculattervezésre?


Egy céget/ márkát/ terméket a külső szemlélő számára az arculata különbözteti meg a konkurenciától.

Két, hasonló profilban dolgozó cég, hasonló termék között első pillantásra csak az arculatukban van különbség. Ahogyan a piacon megjelennek, a külső jegyeikben: a weboldaluk, hirdetésük, reklámjaik megjelenésében.

Hiába van jobb termékünk, ha a konkurencia jobb, profibb, esztétikusabb, modernebb megjelenésű arculattal bír, így sokkal profibbnak, színvonalasabbnak, megbízhatóbbnak tűnik. A vevők így az ő termékét vásárolják inkább!

Ebből látható, hogy egy jó arculatnak komoly értéke van a piacon.

A komolyabb vállalatok ezt már mind felismerték.

A multinacionális vállalatok, nagyobb cégek hatalmas összegeket költenek arra, hogy megtalálják a megfelelő arculattervező szakembert és céget, akik megtervezik számukra a tökéletes logót, arculatot.

Nagy gondot fordítanak az arculattervezésre, a profi logo megterveztetésére, amely a vállalat üzenetét hordozza közvetíti a vásárlók felé.


Mit tehetek, ha kis cégem van?

A piacon az egyedi megjelenés, a könnyű azonosíthatóság, és nem utolsósorban az üzenet, amelyet arculatunkhoz fűzhetünk kulcsfontosságú tényezővé vált. Az arculat, amely a marketing stratégiánkat tükrözi, a legjobb módszer a lehetséges vásárlóink megnyerésére, vagy meglévő vásárlóink tudatos törzsvásárlóvá tételéhez.


De az arculattervezés nem az anyagiak függvénye, a haszon, mellyel egy jól megtervezett és felépített arculat jár, minden esetben nagyobb, mint a ráfordítás.

Pláne, ha ezen múlik, hogy jobbak legyünk a konkurenciánknál, a vevőket a színvonalas megjelenésünkkel magunkhoz csábítsuk.


Cégünk piaci árak alatt és rövid határidővel vállal magas színvonalú arculattervezést bármilyen méretű és profilú, célcsoportú vállalkozásnak!


Arculattervezés referenciáink

Építőipari arculat tervezés
Festő, gipszkartonozó letisztult, modern arculata: A felkérés egy korszerű, ipari, letisztulat de mutatós arculat, logo, weboldal megtervezése volt, mely egyaránt könnyen és mutatósan alkalmazható, munkaruhán, autón vagy névjegyen egyaránt. A kérés egy kékes színvilágú, tisztaságot és korszerűséget, profizmust sugalló megjelenítés volt, ami mégsem sablonos, hanem karakteres, profi.
Borászat arculat tervezés
Borászat, szőlészet, étterem és panzió arculattervezés: A cél egyedi és mutatós, klasszikus, de egyben modern arculat, logo megtervezése volt, mely sokoldalúan használható, akár a borászat kapuján, a panzió épületén, felfestve vagy fából faragva, arannyal nyomva palackos bor címkéjén, de akár krétával fali táblára rajzolva is az étteremben.
Épületgépészet, klímatechnikai arculat tervezés
Épületgépészet, klímatechnikai arculat tervezés: Hideg, kékes, de emellett modern színvilág, letisztultság, minimalista megjelenés az uralkodó, a profilnak és a tevékenység ipari jellegének köszönhetően.
Szépészeti, orvosi esztétikai arculat tervezés
Orvosesztétikai arculat tervezés: Finom, nőies, rózsa-arany színekkel, letisztult formavilággal, elegáns, minőségi megjelenés, a profilra és a szolgáltatás magas színvonalára utalva.
webshop arculattervezés
Kutya-macska, kisállat felszerelés webshop arculattervezés: Élénk, vidám, kedves rajzos logo, ami kifejezi a névben is tükröződő szeretetet, odaadást, játékosságot. Az arculat vidám, játékos, színes, egyedi.
arculattervezés
Lovassport logo, arculat: Az ideillő névhez mutatós, kissé retro hatású, dinamikus figuratív grafikás lovas logo illett. Az arculat jól megjeleníti a profilhoz illő, a lovassportot jelemző színeket, anyagokat, és azokon a logo, arculat használatát.
penzugyi arculat tervezés
Pénzügyi cég arculattervezése: A színeiben és formáiban is hagyománytisztelő, de letisztult, modern megjelenésű arculat a kék-fehér színekkel, visszafogott, minimalista formákkal jól tükrözi a pénzügyi Megrendelő cégéről sugallni kívánt profizmusát, precizitását, a hagyományos értékrend modern ábrázolását.
Zöldség-gyümölcs arculat tervezés
Zöldség-gyümölcs arculattervezés: Modern, minimalista logo és arculattervezés, ahol a név dominál, kreatívan megjelenítve a gyümölcs szimbólumot is. Már élénk zöld színvilága is friss, fiatalos, tech-hatású. Színes gyümölcs fotókkal kombinálva igen mutatós arculat fehér háttéren, munkaruhán, gépjárművön vagy nyomtatott anyagokon.
penzugyi arculat tervezés
Pálinka arculattervezése: Klasszikus hatású, mégis modern, teljesen egyéni logo és arculattervezés, palack és címke tervezés fekete-arany színkombinációval, mely illik a magas minőségű termék prezentálásához.
logisztikai arculattervezés
Bútorszállító arculattervezése: Klasszikus hatású, kidolgozott, címeroroszlánra és trónszékre asszociáló, de a bútorszállítást kifejező logo figyelemfelhívó narancs - fehér arculatban. Egyszerre modern és klasszikus, kreatív megjelenítés élénk színnel.
mérnök arculattervezés
Mérnökiroda arculattervezése: Minimalista modern mérnöki logo és arculat, tech megjelenés a profilhoz illően. A színvilág vibráló kék és fekete-fehér. letisztult, high-tech arculat, profizmust sugall.
fémipari arculattervezés
Fémmegmunkáló vállalkozás arculattervezése: A logo a fémipari, esztergáló, forgácsoló profilra formájában és színében is utaló, modern, fém-effekttel tervezett. A színvilág is ipari jellegű, kontrasztos fekete-sárga.
fémipari arculattervezés
Takarító vállalkozás arculattervezése: A logo a profilt tükröző friss, élénk kék-türkiz-zöld, minimalista formájában is megjeleníti a nevet adó angol Tóvidéket (Lakeland) a víz és hegy motívummal.
Agrár pénzügyi arculattervezés
Agrárfinanszírozással foglalkozó, mezőgazdasági pénzügyi, pályázatíró vállalkozás arculattervezése: A logo a pénzügyi fejlődés metaforája, magból kikelő csíranövény jelképezi a fejlődést. A logo és arculat a profilból adódó barna-zöld, a mezőgazdaságot meghatározó színekkel készült, a frissességet, tavaszt idézik. A logo megjelenése szintén fiatalos, asszimmetriájával modern, egyedi.
arculat tervezés
Szépségszalon, műszempilla szalon arculat: Elegáns, nőiesen lágy vonalvezetésű logo, a megadott, a szalonban is használt lila színnel, ezen kivül minden letisztult, minimalista, modern vonalvezetésű,tükrözve a legújabb technológiák használatát az arculatban is. A színeiben és formáiban is hagyománytisztelő, de letisztult, modern megjelenésű arculat a kék-fehér színekkel, visszafogott, minimalista formákkal jól tükrözi a pénzügyi Megrendelő cégéről sugallni kívánt profizmusát, precizitását, a hagyományos értékrend modern ábrázolását.
baba termek arculat tervezés
Babaápolás arculata: Az egyedi, figuratív, kedves, életteli és a terméket meg is jelenítő logo hangulatában is illik a babaápolás témaköréhez. Az arculat színeiben, letisztultságában is jól kifejezi a mondanivalót.
Építőipari arculattervezés
Építőipari arculat tervezés: Daruzást végző, darukat bérbe adó vállalkozás révén a logo minimalizmusával is egyértelműen megjeleníti a vállalkozás profilját. Az egyszerű, lényegre törő modern logo jól alkalmazható minden felületen, a munkagépeken, irodában... és a munkaruházaton egyaránt. Az arculat színei a gépek miatt adott sárgán kívül a kék -fekete -szürke, melyek jól illenek a profil ipari jellegéhez is.
Autókölcsönző arculattervezés
Autókölcsönző arculattervezés: A Megrendelőm által kért fekete-fehér színvilág jól illeszkedik az elérni vágyott elegáns hatáshoz. A színek-formák modernek, letisztultak, kifejezik a Megrendelő igényeit, és a szolgáltatás tükrözni kívánt magas színvonalát.
Fagylaltozó arculat tervezés
Fagylaltozó arculattervezés: A név által meghatározott kék szín képezte a tervezés alapját, ehhez igazodva készült az igen kidolgozott, étvágygerjesztő fagylaltot ábrázoló logo, ami önmagában az egész arculat meghatározója. Ezt egészítik ki a logonak visszafogott hátteret nyújtó fehér, rózsaszín, pasztell fagylaltszínek és a termék művészi megjelenítése.
Agrár arculattervezés
Agrár, mezőgazdasági vállalkozás arculattervezése: A logo retro hatású, jellegzetes föld színekben tervezve, alkalmazkodva a növénytermesztő - állattenyésztő cégprofilhoz.
Agrár arculattervezés
Gabona termesztő mezőgazdasági vállalkozás arculattervezése: A logo egyszerűen, a kezdőbetű alakját kihasználva a fő terméket jeleníti meg, egyszerűen, modern formában. A logo és arculat letisztult, modern, minden hivalkodástól mentes.
arculattervezés
Magyar bőrdíszmű pénztárca márka arculata: Letisztult és elegáns, dominál a férfias fekete, a markáns ló motívum, a modern, egyszerű, de egyedi betűtípus mellett. A Megrendelőm által kért fekete-fehér színvilág jól illeszkedik az elérni vágyott elegáns hatáshoz. A színek-formák modernek, letisztultak, kifejezik a Megrendelő igényeit, és a szolgáltatás tükrözni kívánt magas színvonalát.

Kisarculatok


Vízmű arculattervezés

A Pannon-Víz Zrt. - Győri Vízmű - általunk tervezett kisarculata

Takarítás arculattervezés

Takarító cég általunk tervezett kisarculata

Nyelvtanítás arculattervezés

Angol online nyelviskola cég általunk tervezett kisarculata

Takarítás arculattervezés

Plakát nyomda általunk tervezett kisarculata

Outsourcing arculattervezés

Outsourcing cég általunk tervezett kisarculata

Informatikai arculattervezés

Informatikai tanácsadó vállalkozás általunk tervezett kisarculata

Építőipari arculattervezés

Építőipari, épületgépészeti vállalkozás általunk tervezett kisarculata

Táplálékkiegészítő arculattervezés

Fitness, táplálékkiegészítő forgalmazó vállalkozás általunk tervezett kisarculata

Szépségipari arculattervezés

Orvos esztétikai szolgáltatás általunk tervezett kisarculata

Könyvelő arculattervezés

Könyvelőiroda általunk tervezett kisarculata

Céges arculattervezés

Családfakutató vállalkozás általunk tervezett kisarculata

Ipari arculattervezés

Gumiipari cég általunk tervezett kisarculata

Informatikai arculattervezés

Számítógépes szaküzlet és szerviz általunk tervezett kisarculata

CÉGES ARCULAT

Figyelemfelkeltő arculattervezés cége igényei szerint. Logótervezés, névjegykártya tervezés, jármű dekoráció, szórólap, weboldal, webáruház, közösségi oldalak, Facebook, Twitter. E-mail sablon, brossura, levélpapír ... minden amit szeretne, ha egységes formában jelenne meg ügyfelei és munkatársai előtt. Bizza céges arculattervezését profikra, válasszon modern, trendy igényes arculatot amit nem kell cserélni két éven belül, mert már a tervezéskor is elavult volt.

TERMÉK ARCULAT

Címketervezés, csomagolás tervezés, szórólap, hirdetés, banner, ismertető, katalógus tervezés, nagy hangsulyt fektetünk a figyelem felkeltésre, gazdaságos előállíthatóságra. Termékcsomagolás megújítást, újratervezést is nyugodtan ránk bízhatja, professzionális új arculata, ismét friss lendületet hozhat terméke életébe. Internetes és hagyományos média kampányában is számíthat szakértelmünkre, 10+ év gyakorlatunkra.

KIÁLLÍTÁS, ESEMÉNY ARCULAT

Figyelemfelkeltő, magávalragadó, lendületes kiállítások, események arculattervezése, prezentációs sablonok, termékbemutatók, plakátok, molinók, meghívók tervezése. Megállítótáblák, szórólapok, névjegykártyák, kiállítási katalógusok tervezése, marketing kampány tanácsadás.

SPORTEGYESÜLET ARCULAT

Sportegyesületek, csapatok, klubbok eseményeinek, naptárainak, egyenruhájának, játékosok mezeinek, ajándéktárgyainak arculattervezése, gyorsan, olcsón. Sport egyesületi toborzó plakátok, sportversenyek, szponzorok molinóinak elhelyezése, egyesületi jármüvek dekorációjának tervezése.


Kérjük, adja meg pontosan igényeit e-mailben vagy kérjen visszahívást - hogy valóban Önnek megfelelő ajánlatot adhassunk!
Ajánlatunkat e-mailben küldjük el Önnek 1 munkanapon belül, ingyenesen, személyes találkozó nélkül!

honlapkészítés
  
logó készítés