Logótervezés, arculattervezés, weboldal készítés 20-40% kedvezménnyel!
A logótervezés menetéről >>

A legtöbb (555 db) logó készítés referenciával a hazai cégek között, egyedi térhatású 3D és fényképrealisztikus grafikával - vektorgrafikus tervezéssel!

LOGO ÚJRATERVEZÉS, MODERNIZÁLÁS, LOGO, GRAFIKA VEKTORIZÁLÁS - logo tervezés, vektorizálás - minta, skicc alapján, akár fotó, rajz alapján!

Egyedi, bonyolult, 3D, élethű grafikás logok tervezése profi minőségben


logótervezésÖn szabhatja meg, hány logó variációból kíván választani! Mit jelentenek a logo variációk?

LOGÓTERVEZÉS LOGO VARIÁCIÓK/PERMUTÁCIÓK MEGTEKINTÉSE!


Logótervezés során törekszünk az egyedi, jól megjegyezhető, vállalkozásának profizmusát sugalló egyedi tervezésű logó készítésére. Logó szinte bármi lehet a legegyszerűbbnek tünő de kreatív vonalaktól a bonyolult 3D térhatású grafikáig.

LOGÓTERVEZÉS - LOGO ÚJRATERVEZÉS - egyedi grafikás logó tervezése már 20 000 Ft-tól! >>

MOBILBARÁT WEBOLDAL KÉSZÍTÉS modern, stílusos megjelenéssel, ADMIN felülettel 110 000 Ft-tól!>>


Szaktudásunkkal, 20+ év gyakorlatunkkal, mindig segítjük Megrendelőinket a legjobb döntés meghozatalában: melyik típusú logó a legmegfelelőbb választás a profiljához, vállalkozása sikeressé tételéhez ... olcsón, rövid határidővel!

Logótervezéskor a Megrendelőnk szabhatja meg, hány logóterv variációból kívánja kiválasztani a számára megfelelő logótervet. Ezen természetesen közben változtathat is.

A Megrendelő előre megfogalmazott és szerződésbe foglalt igényei alapján készítünk minden logót, kizárva az esetleges félreértéseket. Az előre megadott igények megváltoztatására is van a logótervezés közben lehetőség.

Lehetőség van akár csak egy vagy két logótervet is készíttetni, így nem kell feleslegesen több ( akár 3-5 ) logó variációt tartalmazó magasabb díjú csomag árát feleslegesen kifizetni.

Több logó variáció együttes rendelése esetén - a rendelt grafikák mennyiségétől függően - a jelenlegi 20 %-os kedvezményünkön kívül további jelentős mennyiségi kedvezményeket biztosítunk a logótervezés árából!


Milyen a jó logo? – a logo tervezés alapszabályai


A jó logó egyszerű és egyedi, ezáltal könnyen felismerhető és azonosítható a tulajdonosával, hiszen a célja a megkülönböztetés (másoktól) és az azonosítás ( a tulajdonosáé).

A logo tervezés 5 alapelve:
 • Egyszerűség
 • Könnyen megjegyezhető
 • Sokoldalúan felhasználható
 • Időtálló
 • Releváns a profilhoz

 • A jó logo egyszerű, és így könnyen is megjegyezhető, beazonosítható, valamit sokoldalúan is megjeleníthető


  Egyszerű formáival, jellemző jegyeivel képes legyen egy cég vagy márka üzenetét megragadni, a tulajdonosát képviselni, olyan, amire az emberek emlékeznek. Az egyik legfontosabb ismertetője a közismert, nagy márkák logoinak, hogy a lehető legegyszerűbbek, emellett kreatívak és egyediek. Emiatt könnyen is megjegyezhetőek, azonnal emlékszünk rájuk.


  Egy vállalkozás kapcsán a logoval találkoznak először az érdeklődők – hirdetésben, reklámban, névjegyen vagy portálon – és ha könnyen megjegyezhető, egyszerű, de találó, - megfogja a szemlélőt, azonnal benyomást tesz rá - jobban, többen fognak rá emlékezni, még ha csak egy pillanatra is látják valahol.


  Sokoldalúság


  Fontos szempont a logo tervezésnél az is, hogy az egyszerű formavilág lehetővé teszi, hogy logót széles körben, sokféle hordozón is használni lehessen, bármely kis és nagy felületen egyaránt: névjegykártyán, weboldaladon, csomagoláson, portálon, hirdetésben, reklámban.

  Egyes módok, anyagok pedig eleve csak egyszerű logo grafikák megfelelő megjelenítését teszik lehetővé, pl. hímzés a munkaruhán vagy gravírozás, lézervágás fémen, fán.

  Célszerű, ha a logo egy színben, és negatívban is érvényesül – ezt könnyebben elérhetjük egyszerű, stilizáltabb logo tervezésével.


  Színek


  Komolyabb, profi hatást is kelt, és a sokoldalúbb is a logo, ha 1-2 színt használ a logo tervező, a túl sok szín zavarossá, komolytalanná teheti a logot - kivéve, ha indokolt, a színek hozzáadnak a jelentéshez, pl. festékmárka, gyermekjáték, színekkel foglalkozó profilok esetében…

  Egyszínű tervezésnél a logot akár használattól függően több színben is megjeleníthetjük, dekoratív elemként is használva igazodhat a háttér, tartalom színvilágához…


  Mitől lesz azonnal azonosító egy logo – a szimbólumok szerepe a logo tervezésben


  Sok egyszerű formát már szimbólumként értelmezünk, megfelelő jelentést, tulajdonságot társítunk hozzá, ezeket a logo tervezésnél ismerni kell, és megfelelően használni, hogy a logo megfelelően tükrözze a márka profilját, illjen a vállalkozás tevékenységéhez, és ne félrevezesse a nézőjét. - Relevancia

  Ezt megfelelő formavilág és színválasztással érheti el a logo tervező.

  Tévútra vezethet, ha úgy gondoljuk, hogy feltétlenül a tevékenységet kell ábrázolnia a logó grafikájának, hisz ez sokszor túl bonyolult, és nem túl dekoratív.

  Ne felejtsük el: a logo célja nem a márka/cég és a tevékenységeinek pontos tételes bemutatása, hanem a márka egyértelmű azonosítása, egyedi jelölése!


  Időtállóság


  Egy letisztult, egyszerű formákat, örök szimbólumokat tartalmazó logo időtállóbb*, mint egy, esetleg a trendeket erősen követő, vagy bonyolultabb, egyéni ízlést követő logo.

  Megjegyezzük, hogy nem ez a logo tervezés legfőbb alapelve, hiszen látjuk, hogy a nagy márkák is rendszeresen újítják meg logojukat, arculatukat, követve a kor tendjeit, fontos, hogy a logo ne tűnjön idejétmúltnak, elavultnak. Ahogy a korok divatja is változik, idővel minden logo kissé elavulttá válhat a szemlélőnek, célszerű a logo tervezésnél számításba venni, hogy időnként igenis, mint minden másban, itt is meg kell újulni! Logot sem az örökkévalóságnak tervezünk.

  ( *kivétel a NIKE logo :)


  Milyen előnyökkel jár egy megfelelő, profi logó?


 • Igényességet, profizmust, minőséget, megbízhatóságot tükröz
 • Evvel a márka kitűnik a konkurensek közül, egyedi, színvonalassá tesz
 • Könnyebben megszólítja a célcsoportot
 • Magasabb árakat is érvényesíthetővé tesz
 • Időtálló, hosszú távra szól, nincs újra tervezési költség rövid időn belül
 • Sokoldalú, rugalmasan használható plusz költségek nélkül

 • Logo tervezés 20 éves tapasztalattal - amit kínálunk


  Rövid határidővel és igen költséghatékonyan megtervezzük vállalkozása/márkája logoját, arculatát, amely ezután mind nyomtatásban, mind a weben egyaránt, bármekkora méretben - névjegytől az óriásplakátig - professzionális minőségben használható lesz.

  Ön adhatja meg, hány különböző grafikát készítsünk, melyekből kiválaszthatja a véglegesíteni kívántat. Megrendelőnkkel egyeztetve, és pontos igényeit felmérve megtervezzük a cége profiljához, stílusához, és célközönségéhez, valamint az Ön ízlésvilágához leginkább illő logot.

  Grafikusaink hozzáértése és 20 éves logo tervezési tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy bármilyen bonyolultságú, művészi igényű (konzervatív, üzleties megjelenés, modern minimál design, 3D hatás, fém effektek, üveges csillogás, vagy bonyolult, aprólékosan kidolgozott figuratív elemek…) kívánságnak rövid időn belül eleget tegyünk.

  Logo grafikákat minden esetben vektorgrafikus formátumban: CDR (Corel Draw) / AI ( Adobe Illustrator) és nagy felbontásó pixeles JPG / és PNG (átlátszó hátterű) + kérésre egyéb ( PDF, EPS, SVG, TIFF, GIF…) formátumban adjuk át – az Ön kérésének megfelelően! Így bármilyen hordozón és méretben, nyomtatásban és a weben is jó minőségben használható lesz!


  Kedvezmények, lehetőségek, határidők, módosítások:

 • Az előre megszabott csomagok mellett, minden Megrendelőnknek egyedi igényei és lehetőségei alapján kínálunk megoldást, így kell olyan csomagot kifizetnie, aminek egyes részeire nincs is szüksége!
 • Rövid határidőkkel dolgozunk, logoját néhány nap alatt megtervezzük.
 • Logo tervezésekor a Megrendelőnk szabhatja meg, hány grafikai tervezetből, logo variációból kívánja kiválasztani a számára megfelelőt.
 • A Megrendelő előre megfogalmazott és szerződésbe foglalt igényei alapján tervezünk, kizárva az esetleges félreértéseket.
 • Lehetőség van akár csak egy, két variációt is készíttetni, így nem kell feleslegesen több (3-5) variációt tartalmazó csomag árát kifizetni.
 • Több variáció együttes rendelése esetén a jelenlegi 20 %-os kedvezményünkön kívül további mennyiségi kedvezményeket is biztosítunk!
 • Terveinket egyenként mutatjuk be, így a Megrendelőnek lehetősége van munka közben beleszólni a tervezésbe, akár változtatni is az elképzelésein az egyes variációk elkészítése között.
 • Van mód az utólagos módosításokra is, valamint utólag rugalmasan több variáció rendelésére is, így biztosítjuk, hogy számára a leginkább megfelelő terméket kapja meg cégünktől.


 • Ön szabhatja meg, hány logó variációból kíván választani! Mit jelentenek a logo variációk?

  LOGÓTERVEZÉS LOGO VARIÁCIÓK/PERMUTÁCIÓK MEGTEKINTÉSE!


  Logo modernizálás, felújítás, logo átdolgozás


  Amennyiben megtartaná a régi logoja egyes elemeit, vagy csak modernizálná a régi megjelenését, mi rugalmasan ezt is megoldjuk Önnek.

  Teljesen új logo tervezése helyett ráncfelvarrást végzünk a régi logon, kívánságai szerint megtartva egyes elemeit, jellemzőit, módosítva, modernizálva az egészet. Akár több verzión is megnézheti, hogyan mutatna a régi logoja különböző módokon vagy eltérő mértékben megújítva.


  Kérjük, adja meg pontosan igényeit e-mailben vagy kérjen visszahívást - hogy valóban Önnek megfelelő ajánlatot adhassunk!
  Ajánlatunkat e-mailben küldjük el Önnek 1 munkanapon belül, ingyenesen, személyes találkozó nélkül!
  honlapkészítés
  logó készítés

  epuletgepeszet logótervezés

  Épületgépész cég impozáns, figuratív logoja, mely jelképezi a hűtés-fűtés témakört.

  Informatikai cég modern logoja

  Épületgépészeti cég minimál stílusú, egyedi megjelenésű logoja

  Hűtéstechnikai, épületgépész cég kifejező logoja

  berauto logótervezés

  Budapesti bérautó vállalkozás figyelemfelkeltő, dekoratív logoja Budapest sziluettjével

  fafarago logótervezés

  Fafaragó, fa megmunkálásával foglalkozó vállalkozás logoja

  Épületgépészet logótervezéstervezés

  Épületgépészeti cég modern, az ipari profilnak megfelelő indusztriális megjelenésű logoja

  etterem logótervezés

  Étterem modern, Turul grafikás logoja - Tatabányán

  Vicces, vidám állatfigurás webáruház logo

  akciókamera webshop logótervezés

  Akciókamera webshop logo, webshop készítés

  Bölcsőde logótervezés

  Zöld bölcsőde vidám, friss hatású, gyermekalakos logoja

  A Győri Vízmű mutatós és élethű logo tervezése, amely az ivóvíz frissességét és tisztaságát hangsúlyozza

  Mérnök iroda logótervezéstervezés

  Zajvédelemmel foglalkozó mérnökiroda minimalista, de kifejező logoja.

  Logisztikai, szallitmanyozo logótervezés

  Logisztikai, autószállító cég - modern, grafikus logo tervezés

  generálkivizetezés logótervezés

  Építőipari generálkivitelező cég - modern, minimál stílusú, dekoratív logó

  Ügyvédi iroda logótervezés

  Ügyvédi iroda modern, komoly, minimalista logoja

  energetikai logótervezés

  Energetikai cég kifejező logoja

  Német hőszivattyúkat forgalmazó épületgépészeti vállalkozás logo

  Élelmiszeripari logótervezés

  Befőtteket és savanyúságokat készítő vállalkozás logoja

  Darus és darukölcsönző vállalkozás minimalista, vidám logója

  Erőnléti edzés logótervezés

  Erőnléti edzés logoja - modern, erőteljes, egyszerű grafikás logo

  vendéglő logótervezéstervezés

  Osztrák házias étterem stílusos, hangulatos logoja

  Portrés logótervezéstervezés

  Portrés logo tervezés: bitmoji-szerű, vidám, kedves, rajzfilmes stílusú portré tervezése logoba gyermek nyelvtanár számára fotó alapján

  ezermester logó

  Ezermester, bútor összeszerelő vállalkozás: modern, egyszerű logó tervezése

  Vendégház logótervezéstervezés

  Dunaparti vendégház stílusos logoja

  vendeglo logótervezés

  Vendéglő klasszikus régimódi, mégis modern, épület ábrázolásos impresszív logoja

  Villanyszerelő logótervezés

  Villanyszerelő vállalkozás modern, műszakias logoja

  Divatékszer logótervezés

  Divatékszer, gyöngyös bizsu készítő logo

  elelmiszeriparitermek logótervezés

  Magyaros lecsótermék gyártó vállalkozás ötletes és kreatív logoja

  Népművész logótervezés

  Magyar fa- és csontfaragó népművész egyedi logoja

  Egészségügyi jogra, műhibaperekre, kártérítésekre szakosodott ügyvédi iroda számára készített logo

  Lovassport kiegészítők, nyeregszekrény készítő számára tervezett dinamikus, dekoratív logo

  Logisztika logótervezés

  Logisztikai, teherszállító vállalkozás modern logoja

  településmarketing logótervezés

  Településmarketing logo

  biztosítási bróker logótervezés

  Biztosítási bróker cég üzleties, de látványos, egyedi logojának elkészítése

  adótanácsadó logótervezés

  Könyvvizsgáló, adótanácsadó cég: modern, friss, fiatalos és mutatós logo tervezése

  zöldért logótervezés

  A Zöldért Budapest zöldség-gyümölcs forgalmazó kft modern logoja

  minimál design logótervezés

  Informatikai cég minimál design logoja.

  Tanácsadó logótervezés

  Tanácsadó, consulting cég - kreatív minimalista betülogo

  befektetéskezelő cég logó

  Befektetéskezelő és tanácsadó cég - üzleties, innovatív logotervezés

  Mobil telefonbolt logótervezés

  Mobil telefonbolt logoja

  A SOTE alapítványa, a Korszerű Szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítvány számára készített logo

  A Pusztavámi Általános Iskola vidám logoja

  gabonaital, tejital logótervezés

  Gabonaital (rizstej, mandulatej, szójatej...) számára tervezett egyedi, hangulatos logo

  ablaktiszítás logótervezés

  Ablaktisztító vállalkozás - dekoratív logoó készítés

  építészeti, belsőépítész logótervezés

  Építész, belsőépítész és kivitelező cég új logoja

  kamionalkatresz es szerviz logótervezés

  Kamionalkatrész és szerviz logo

  irodaszer_logótervezés

  Papír-írószer, irodaszer forgalmazó logo

  Horgász webshop logo

  pizza és hamburger gyorsetterem logótervezés

  Pizzás és hamburgeres, amerikai stílusú gyorsétterem logó tervezése

  fagylaltozo logótervezéstervezes

  Fagylaltozó étvágygerjesztő grafikás logoja

  fehérnemű logótervezés

  Mikroszálas fehérnemű logo

  női torna logótervezés

  Alternatív női terápia logoja.

  Balatoni apartmanház logó

  Balaton parti modern, új építésű stílusos apartmanház letisztilt, elegáns logoja

  pizzeria logótervezés

  Pizzéria retro logoja realisztikus pizza grafikával

  A Tápió Natúrpark modern logoja

  agrár - mezőgazdasági logótervezés

  Növénytermesztéssel és gépi szolgáltatásokkal foglalkozó agrár vállalkozás logoja

  Harsányi Gábor Színjátszó Stúdiója - logo tervezés

  mernokiroda logótervezés

  Mérnökiroda elegáns, kifejező szimbolikájú logoja

  Fagylalt logótervezés

  Fagylaltöntet gyártó és forgalmazó modern, kreatív logoja

  husmanufaktura logótervezés

  Húsmanufaktúra klasszikus logoja

  fogtechnikai logótervezés

  Fogtechnikus vállalkozás vidám, rajzfilmfigurás logoja

  bozotirtas logótervezés

  Bozótirtó vállalkozás mutatós, dinamikus grafikájú logoja

  dekoros logótervezés

  Virág-, dekoros reaív vállalkozás mutatós, hangulatos, virágdísz élethű ábrázolású logoja

  energetikai mérnökiroda logótervezés

  Energetikai mérnökiroda modern logoja az atomerőmű megjelenítésével.

  Falusi vendégház logo

  vallási gyülekezet logótervezés

  Vallási gyülekezet logoja

  informatikai logótervezés

  Informatikai cég - dekoratív, modern logo

  langosos bistro logótervezés

  Magyaros lángosos profilú modern belvárosi bisztró logoja

  Kisállatkereskedés aranyos, kedves logója

  nevetőjóga logótervezés

  Nevetőjóga foglalkozás fiatalos, vidám logó tervezése

  autó licit logó

  Használt gépjárművek aukciós oldalának logotervezése

  faipari logótervezés

  Faipari válalkozás kifejező grafikás lgoja

  muszempillas logótervezés

  Műszempillás stílusos logoja

  IT software logótervezés

  Szoftverfejlesztő informatikai cég logoja és szintén cégünk által készített webgrafikája.

  A Bakonyszentlászlón nyílt kalandpark mutatós, vidám logoja.

  kávéház logótervezés

  Élethű, hangulatos kávézó logo tervezése

  iskolajogász logó

  Iskolajogász számára ksézített modern, vidám logó

  muszempilla logótervezés

  Műszempillás termékmárka nőies, dekoratív logoja

  marketing logótervezés

  Marketingcég egyedi, innovatív logoja

  ipari takarítás logó

  Ipari takarító cég számára letisztult logó készítése

  Termelői bio tökmag- és 100%-os tökmagolaj stílusos logoja

  terepjáró logótervezés

  Terepjáró felszerelés és szerviz logótervezés

  szepsegszalon logótervezés

  Szépségszalon ekluzív, elegáns logoja

  pelenkawebshop logótervezés

  Pelenka webshop kedves babafigurás logoja

  könyvelőiroda logótervezés

  Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás - modern, üzleties logó tervezés

  évdorduló logótervezéstervezés

  Dekoratív logo autókereskedő cég 15. évfordulójára

  munkaerőkölcsönzés logó

  Munkaerőkölcsönző cég borospoharat formáló logoja

  alternatív egészségház logótervezés, egészségügyi logótervezés

  Alternatív egészségközpont számára készített, természetességet sugalló, stílusos logo

  energetikai tanusítás logó

  Energetikai tanusító és tanácsadó vállalkozás logoja

  gyümölcstermesztő, mezőgazdasági logó

  Gyümölcstermesztő és exportáló agrár vállalkozás kifejező, mutatós logoja

  számítástechnikai logó

  Adatbázis szinkronizáló program - high-tech logótervezés

  pálinka logótervezés

  Új magyar pálinka - igényes, exkliuzív és modern stílusú  logó készítés

  gyorsétterem

  Gyorsétterem realisztikus hamburger ábrázolású logoja

  masszázs logótervezés

  Minőségi mély relaxásiós masszázs szalon elegáns, kifinomult logoja

  BudaChem festékgyártó logótervezés

  A BudaChem festékgyártó és forgalmazó cég modern logoja

  Toner webshop modern, színes, dinamikus logoja.

  ügyvéd logótervezés, ügyvédi iroda logótervezésja

  Ügyvédi iroda konzervatív, elegáns logoja.

  Szóda és vízgép forgalmazásával foglalkozó vállalkozás hangulatos és dekoratív logoja.

  Táplálékkiegészítőket, gyógytermékeket forgalmazó cég elegáns, letisztult logoja.

  atkairtás, takarítás logótervezés

  Atkairtó, hoteltakarító vállalkozás elegáns logoja

  dohanybolt logótervezés

  Dohánybolt egyszerű logoja

  vazipari modern logótervezés

  Vízipari társulás részére tervezett modern, kifejező logo

  halkereskedő logótervezés

  Halkereskedő számára tervezett dinamikus, színes logo

  fitnessterem és személyi edző logótervezés

  Fitnessterem és személyi edző modern, elegáns betülogoja

  régiségbolt logótervezés

  Régiségbolt antik hatású, stílusos, cirádás logoja.

  vagyonkezelő logótervezés

  Ingatlan értékelő, vagyonkezelő, ingatlan értékesítő cég logoja.

  3d nanotechnológiás szennyeződésvédelem logótervezés

  Nanotechnológiás szennyeződés-védelemmel foglalkozó vállalkozás - realisztikus, térhatású logó készítés

  építész, építőipari kivitelező logótervezés

  Építészeti és kivitelező vállalkozás klasszikus megjelenésű dekoratív logoja

  zöldenergia logótervezés, öko logótervezés

  Zöldenergiás beruházásokkal foglalkozó cég - innovatív logo tervezés

  info-tech sms logótervezés

  SMS szolgáltató cég modern, vidám logoja.

  naturkozmetikum logótervezés

  Gyógynövény és naturkozmetikai logo élethű növényábrázolással

  kertépítő logótervezés, kert logótervezés

  Kertépítő, kertfenntartó vállalkozás modern, kreatív logoja

  On-line angol nyelviskola modern logoja és arculata.

  búvárklub logótervezés, utazási logótervezés

  Búvárklub - kifejező, exkluzív logó készítés

  nemzetközi kereskedelmi cég logótervezésja

  Nemzetközi kereskedelmi cég logo

  robottechnológiai logótervezés, ipari logótervezés

  Robottechnológiai cég modern logoja.

  Hajdúnánási tanyasi termékek stílusos logoja, védjegye

  radios logótervezés

  Rádiós magazinműsor logoja

  világítástechnika logótervezés

  Világítástechnikai áruház modern logoja

  mezőgazdasági logótervezés

  Mezőgazdasági szolgáltató és pályázatíró cég kifejező logoja

  számítástechnikai bolt logótervezés

  Számítástechnikai szaküzlet látványos, könnyen felismerhető, mutatós logoja

  Állatkereskedés és kutyakozmetrika vidám és találó logoja

  dietas logótervezés

  Diétás élelmiszerekből álló meglepetéscsomag logo

  szamitastechnikai_logótervezéstervezes

  Számítástechnikai és kábelszerelő cég logoja

  tanyasi termék logótervezés

  Tanyasi termék logó tervezés - Tompa, Kelebia számára

  Magántanár közvetítő weboldal modern, színes logoja és webgrafikája

  növénytermesztés, takarmánytermelés logótervezés

  Takarmánytermelő cég - hagyományos, vintage jellegű logotervezés

  Kérjük, adja meg pontosan igényeit e-mailben vagy kérjen visszahívást - hogy valóban Önnek megfelelő ajánlatot adhassunk!
  Ajánlatunkat e-mailben küldjük el Önnek 1 munkanapon belül, ingyenesen, személyes találkozó nélkül!
  honlapkészítés
  logó készítés