Logótervezés, grafika, arculattervezés, branding, weboldal készítés 20% kedvezménnyel!

Épületgépész vállalkozás logojának megtervezése - összetett, kidolgozott egyedi grafikás logo tervezése


épületgépész logotervezés

Épületgépészettel, klímával, víz-gáz-fűtés szereléssel foglalkozó cég felkérésére terveztük a fenti logot. A logoval kapcsolatban a felmerülő igény a magas minőséget hirdető, igazán egyedi, mutatós és kifejező megjelenés volt.

Cél volt tehát mindenféle sablonos, épületgépészettel, hűtés-fűtéssel kapcsolatos tipikus szimbólumok, elcsépelt ábrázolások elkerülése, mint pl. hókristályok, vízcsepp/lángocska sablonos rajzok.

Ennek szemléltetésére több eltérő logotervet is készítettünk. A profilnak megfelelően próbáltunk a hűtés-fűtésből adódó hideg-meleget szimbolizáló figurák szembeállításával, kombinálásával operálni. A Megrendelő kérésére, viszonyítási alapnak elkészítettük a hagyományos- kommersz verziót is, ami egy egyszerű, de egyedinek nem nevezhető vízcsepp-láng kompozíció.

Emellett saját ötletekkel, szimbolikus állatfigurákkal - sárkány és jegesmedve alakok - terveztünk egyedi, dekoratív, a konkurencia logoi közül kiemelkedő grafikákat.

A kiválasztott, fent bemutatott logo pedig egy jóval bonyolultabb, kidolgozott oroszlán grafika, erőt, sikert szimbolizálva egyszerre jeleníti meg a profilt, a tűz és a víz kettősét.Pannon-Víz logotervezésKérjük, adja meg pontosan igényeit e-mailben vagy kérjen visszahívást - hogy valóban Önnek megfelelő ajánlatot adhassunk!
Ajánlatunkat e-mailben küldjük el Önnek 1 munkanapon belül, ingyenesen, személyes találkozó nélkül!
honlapkészítés
logó készítés