Logótervezés, grafika, arculattervezés, branding, weboldal készítés 20% kedvezménnyel!

Weboldal készítés az üzleti élet minden területére: reszponzív, mobilbarát, minőségi megjelenésű, egyedileg programozott weboldalak és nagyon kedvező áron elérhető modern, minőségi reszponzív Wordpress, Joomla, Drupal weboldalak, webshopok az Ön igényei szerint. Bármilyen programozási feladatot megoldunk, kiváló minőségben, kedvező áron.

Weboldalaink modernek, mutatósak, igényes, vonzó megjelenésűek!

Weboldal készítés előtt gondosan felmérjük az igényeit, hogy a legkedvezőbb áron valósíthassuk meg a megrendelt weboldalt. A weboldal mobilbarát és keresőoptimalizált állapotban kerül átadásra, rövid határidővel, magas szintű biztonsági védelemmel.

Minden weboldalt admin felülettel adunk át, így minimalizálva az üzemeltetési költségeket. Az admin felület magyar, angol, német nyelven is igényelhető. A weboldalak kérhetőek igény szerint több nyelven is.

MOBILBARÁT WEBOLDAL KÉSZÍTÉS modern, stílusos megjelenéssel, ADMIN felülettel 160 000 Ft-tól!


Tekintse meg alább weboldalkészítés referenciáinkat!


Érveink a professzionális, minőségi megjelenésű weboldalkészítés mellett:


Cégünk egy jobb irodai szék áráért elkészítí az Ön profi bemutatkozó weboldalát!

Gondolja át:

Vajon melyik jobb befektetés? Egy szék hoz Önnek több forgalmat, vevőt, bevételt hosszú távon, vagy egy jól működő profi weboldal?


A vállalkozásoknak ma már alapvető követelmény, hogy rendelkezzenek saját weboldallal, bármilyen profilról van is szó, ez már nem korlátozódik csupán az online kereskedelemre. Az a vállalkozás, amely nincs jelen a weben, óriási potenciális vásárlóbázist veszít! A saját weboldal nem csak pénzkidobás, felesleges vagy szükséges rossz.

A saját honlap ugyanis az üzletünk online kiterjesztése, még akkor is, ha nem is tervezzük, hogy bármivel is közvetlenül online kereskedünk.

A weboldal, a webes jelenlét - legyen szó bármilyen üzleti tevékenységről - fontos befektetés, hisz ma már mindenki online keresi a szükséges szolgáltatásokat, termékeket, nem szájról szájra adják a hírünket a vevőink, vagy a Sárga Oldalakban találnak ránk…

Aki az adott keresésére az első oldalkon található a keresőkben, és persze elég komolynak, megbízhatónak látszik, azt fogják a potenciális ügyfelek megtalálni és megbízni, a többiek a háttérbe szorulnak.

Ezért lényeges a célnak megfelelő profi weblap készítése, a megfelelő megjelenéssel – a webdesign-nal együtt.

Nem csak az a fontos, hogy legyen weboldalunk, de az sem mindegy, hogy azzal hogyan mutatkozunk be, milyen képet festünk magunkról, a vállalkozásunkról a nagyközönségnek.

A weboldal megjelenése és funkcionalitása is fontos marketing eszköz a látogatók meggyőzése, megnyerése érdekében. Mert hiába található jól egy weboldal az interneten, ha annak az nem sugároz valami bizalomkeltő képet a vállalkozásról, annak munkájáról.

Mert a weboldal megjelenése a bemutatkozásunk: tükrözi a cég hozzáállását, szolgáltatásainak, termékeinek minőségét.

A weboldal a legnagyobb, legértékesebb REKLÁM az online térben!

Ezért fontos a minőségi és egyben profi megjelenésű honlapkészítés, ami sokszorosan is megéri az elkészítés költségét.


Az olcsó weboldal hátulütői:


Nem minden az olcsóság… mert nem mindegy, milyen képet sugároz rólunk a weboldal megjelenése és működése!

Előszörre, költség oldalról jó ötletnek tűnhet első honlapnak egy igen olcsó szolgáltatást vagy amatőr segítséget választani. De ha mi magunk próbáljuk "összebarkácsolni", vagy egy tanult ismerősünkre bízzuk, aki szerintünk "ért hozzá, hiszen informatikus… vagy ügyes gyerek", majd ő "összedobja", akkor a nem megfelelő eredménnyel hosszú időre leírhatjuk magunkat az ügyfelek és a partnerek előtt.

Hiszen a weboldalon azonnal látszik - még egy amatőr szemlélőnek is (ezzel kapcsolatban ne legyenek illúzióink...) - hogy nem professzionális megoldást látnak, amit hozzáértő és gyakorlott webes programozók és tehetséges grafikusok hoztak létre komoly munkával, hanem az olcsóbb utat választottuk.

Mert a látszat sokszor nem csal… Nem a legjobb, egyenesen negatív reklám egy cégről, üzleti hozzáállásról, ha még ilyen fontos kérdésben is, mint önmagunk bemutatása, az olcsóságot választjuk a profi, minőségi munka helyett.

Egy komoly vállalkozás, vezetők és alkalmazottak elhivatott, minőségi munkáját, kiváló terméket, szolgáltatást tehetünk tönkre ilyen elhibázott lépéssel, nevetségessé téve az egész céget. Nem érdemes ezzel lejártani magunkat.

Ez ugyanígy igaz az egész arculatunk, a logonk megtervezésére is!

Hisz ez mind együtt, az ARCULATUNK - adja azt az összképet, benyomást a munkánk minőségéről, ami alapján az érdeklődőink vásárlókká, partnerekké válnak, vagy inkább egy megbízhatóbbank, komolyabbnak tűnő másik vállalkozást választanak.Kérjük, adja meg pontosan igényeit e-mailben vagy kérjen visszahívást - hogy valóban Önnek megfelelő ajánlatot adhassunk!
Ajánlatunkat e-mailben küldjük el Önnek 1 munkanapon belül, ingyenesen, személyes találkozó nélkül!
honlapkészítés
logó készítés

Adja meg pontosan igényeit e-mailben vagy kérjen visszahívást - hogy valóban Önnek megfelelő ajánlatot adhassunk!
Ajánlatunkat e-mailben küldjük el Önnek 1 munkanapon belül, ingyenesen, személyes találkozó nélkül!

honlapkészítés
  
logó készítés