Logótervezés, grafika, arculattervezés, branding, weboldal készítés 20% kedvezménnyel!

Weblap, weboldal készítés

Referenciáink >>

Cégünk teljeskörű szolgáltatást kínál Megbízóinak a kívánt honlap tartalmi, szerkezeti és grafikai megtervezéstől kezdve a weblap személyre szabott, profi megjelenésű, keresőoptimalizált elkészítésén, doménregisztráción és üzemeltetésen keresztül a folyamatos karbantartásig és tartalomfrissítésig, a weboldal folyamatos internetes marketingjéig, hogy a weboldala ne csak egy passzív honlap, hanem egy aktív, bővülő forgalmat generáló és egyre növekvő bevételt termelő, hatásos reklám legyen!


Webdesign, weboldalkészítés

Kérésére rövid határidővel megtervezzük és megszerkesztjük weboldalát, mely garantáltan egyedi lesz, ugyanis nem használunk sablonokat, kizárólag egyedi, egyénre szabott tervezéssel foglalkozunk.

E-mailen történő vagy telefonos ajánlatkérés után akár azonnal vagy néhány órán belül árajánlatot adunk Önnek. Igényfelmérés után kívánság szerinti számú, színvilágú és stílusú grafikai tervből választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet.


webdesignról bővebben >>

weblapkeszites_kep

Keresőoptimalizálás

Az általunk készített weboldalak esetében az elkészítés díja tartalmazza a keresőoptimalizált kialakítást, a kulcsszavak beépítését, regisztrációt a nagy keresőkbe (Google, Yahoo!, MSN, Vizsla, Natscape, AltaVista...), linkjének elhelyezését a legnagyobb linkgyűjteményekbe (Startlap, Linkcenter, Lapozz, Megaport, Linkek...) Weboldalát eleve úgy alakítjuk ki, hogy a keresők a lehető legjobban találják, így a látogatottsága és ezzel együtt Vállalkozása bevétele is nőni fog.

keresőoptimalizálás részletesen >>

A munkálatok nyomon követhetősége, tesztelés

A weboldalak átadását gondos tesztelés előzi meg, amelyben a Megrendelőnknek lehetőséget biztosítunk, hogy készülő weboldalát működés közben, még átadás előtt megtekintse és tesztelje, ami alkalmat ad utólagos módosításokra is, a legjobb eredmény elérése érdekében.

Látogatottsági statisztika biztosítása

Weboldalainkhoz igény szerint on-line látogatottsági statisztikát is kínálunk, mely csak a tulajdonosnak hozzáférhető , és pontos adatokat szolgáltat a honlap látogatottságáról napi szinten és hosszabb távon egyaránt, megadja, hogy a látogatók honnan találtak rá oldalára, így nagyban segíti az oldal marketingjét.


Statisztikánkból folyamatosan megtudhatja:


- a weboldal látogatószámát napi és havi lebontásban, az átlagoshoz mérve

- milyen más weboldalakról kattintva találtak a weboldalra

- a weboldal mely aloldalait nézték meg a látogatók

- milyen keresőszavakra keresve találtak a látogatók a weblapra...


Weboldal funkciók, szolgáltatások

Megrendelőinknek egyedi igényei szerint többek között az alábbi kiegészítő fnkciókat, szolgálatásokat is biztosítjuk:

- Adminisztrációs felület a weboldal Megrendelő általi frissítéséhez

- Adatbázis, regisztráció

- Online hirdetésfeladás

- Webshop

- Többnyelvűség igény szerinti nyelveken

- Elektronikus adatlap

- Html hírlevél

- Katalógus, képgaléria

- Szavazás

- Vendégkönyv

- Ajánlóbox

- Eseménynaptár

- Hírek, aktualitások, akciók...

Weboldal üzemeltetés, hosting

Átlagos bemutatkozó weboldalakhoz: 10 000 Ft+Áfa/év-ért biztosítjuk.

Doménnév regisztráció

Megrendelőnk megbízására partnerünknél, vagy a Megrendelő által választott (akár ingyenes) szolgáltatónál regisztráljuk a kiválasztott doménneve(ke)t, melyeknek kiválasztásában szakmai segítséget is adunk, hiszen a doménnév szerencsés kiválasztása kulcsfontosságú lehet az oldal sikerességében! A doménnév nálunk mindig az Ön tulajdonába kerül, így nem kerülhet függő helyzetbe, nem kell később irreális árat fizetnie saját cégenevéért!