Logótervezés, grafika, arculattervezés, branding, weboldal készítés 20% kedvezménnyel!

Bútorszállító vállalkozás logojának megtervezése - komoly grafikás figuratív, kreatív logo és arculat tervezése


bútorszállítás logotervezés

Bútorszállítással foglalkozó cég kért fel logo- és arculattervezésre. Egyedi, exkluzív elképzeléseket és elvárásokat kaptunk. Az elképzelés egy koronás oroszlán volt, amint egy trónszék megjelenésű fotelt mozgat. A név: IBE - azaz Ingyenes Bútor Elszállítás - az I helyett egy felkiáltójellel.

A tervezendő grafikával szembeni elvárás a kidolgozott, komolyabb grafikás, igazán egyedi, mutatós és figyelemfelkeltő megjelenés volt - narancs alapon fehérrel, hogy narancsszínű furgonon is jól mutasson.

Kreatívan címeroroszlán stílusú oroszlánt rajzoltunk barokk stílusú trónszékkel, és a klasszikus megjelenés mellé modern felirattal. Mindezek a régimódi királyi címerábrázolásokra utalnak, de megváltozott jelentéssel, egy egyszerű mozdulattal, ahogy az oroszlán nem tartja, hanem megdöntve mozgatja a trónszéket, már a bútorszállítást jelképezi.

A narancs - fehér színvilág igazán figyelemfelkeltő és modern, feketével kiegészítve az arculat általánosan használható és igazán dekoratív.Bonyolult grafikás logotervezésKérjük, adja meg pontosan igényeit e-mailben vagy kérjen visszahívást - hogy valóban Önnek megfelelő ajánlatot adhassunk!
Ajánlatunkat e-mailben küldjük el Önnek 1 munkanapon belül, ingyenesen, személyes találkozó nélkül!
honlapkészítés
logó készítés