Logótervezés, grafika, arculattervezés, branding, weboldal készítés 20% kedvezménnyel!

Élethű portrés logotervezés - Zombori Süti Kft. - Kiszombori Cukrászat portrés logoja


portrés logotervezés

A Kiszombori Cukrászat megbízta cégünket új logojuk profi megtervezésével. Mindenképp extra, miutatós, rajzos, 3D, emberfigurás logot szerettek volna, ahol megjelennek a cukrászat fő termékei, a torta és a sütemények is, melyeket a cég főleg boltok számára szállít ki.

A logoban a hangsúly a tortán van, mely a központban jelenik meg, ezt tartja a Cukrász maga, és ami mutatós, de nem túl extra, hangsúlyosan egyedi megjelenésű, továbbá mellette néhány, a cukrászda által is készített sütemény.

Kérdéses volt, hogy a cukrász csak egy átlagos, megnyerő férfi figura legyen, vagy hasonlítson is a Megrendelőhöz. Végül úgy döntöttek, hogy egy fotó alapján mindenképp a Cukrászmester legyen megjelenítve. A tervezés érdekessége, hogy a mintául szolgáló fotó a Cukászmestert félprofilból ábrázolja (ld. a fenti képen jobbra), tehát nem teljesen szemből, hanem kissé oldalról, és nem teljesen szemből, ami a logoban az elvárás volt.

A logotervezés folyamán profi grafikusainknak hála ez nem jelentett gondot, a rendelkezésre álló minta alapján elképzeltük, és mindenki megelégedésére meg is rajzoltuk a Mestert kissé elfordítva a minta fotóhoz képest, szemből, amint a cukrászati remekműveit kínálja. Külön kihívást jelentett, hogy a cég neve mellett a cukrászda nevét és a mottót is meg kellett mindezek mellett jelenítenünk esztétikusan, stílusosan.
Kérjük, adja meg pontosan igényeit e-mailben vagy kérjen visszahívást - hogy valóban Önnek megfelelő ajánlatot adhassunk!
Ajánlatunkat e-mailben küldjük el Önnek 1 munkanapon belül, ingyenesen, személyes találkozó nélkül!
honlapkészítés
logó készítés