Logó tervezés, arculattervezés, weboldal készítés 20-40% kedvezménnyel!

Weblap, weboldal tervezés

- Milyen egy jó és hatékony weboldal?

- Mennyire fontos a megjelenés?

- Mitől lesz eredményes egy weboldal? A Keresőoptimalizásásról

- Milyen a jó webdesign, cégarculat, logo?

- Fogalommagyarázat: Internet szótár

oldalszam

Weboldalkészítés:

Kérésére rövid határidővel megtervezzük és megszerkesztjük weboldalát, mely garantáltan egyedi lesz, ugyanis nem használunk sablonokat, kizárólag egyedi, egyénre szabott tervezéssel foglalkozunk.

E-mailen történő vagy telefonos ajánlatkérés után akár azonnal vagy néhány órán belül árajánlatot adunk Önnek. Igényfelmérés után kívánság szerinti számú, színvilágú és stílusú grafikai tervből választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet.


Profi programozói hátterünk lehetővé teszi, hogy bármilyen bonyolultabb programozási problémára is megoldást nyújtsunk - az egyszerű statkus bemutatkozó oldalaktól a bonyolult, portál jellegű, adatbázis alapú, admin felülettel rendelkező weboldalakig fórummal, online shoppal, képgalériával, hírlevéllel... fejlesztői referenciák >>

A bonyolultabb, dinamikus weboldalakat gondos felmérés és rendszerterv kidolgozása előzi meg, így garantálni tudjuk, hogy Megrendelőnk biztosan azt a weboldalt kapja, amelyet megálmodott, és igényeinek pontosan megfelel.


A weboldalak átadását gondos tesztelés előzi meg, amelyben a megrendelőnknek lehetőséget biztosítunk, hogy készülő weboldalát működés közben, még átadás előtt tesztelje, ami alkalmat ad utólagos módosításokra is, a legjobb eredmény elérése érdekében.

Weboldalainkhoz igény szerint on-line látogatottsági statisztikát is kínálunk, mely csak a tulajdonosnak hozzáférhető, és pontos adatokat szolgáltat a honlap látogatottságáról napi szinten és hosszabb távon egyaránt, megadja, hogy a látogatók honnan találtak rá oldalára, így nagyban segíti az oldal marketingjét.

bővebben >>

Keresőoptimalizálás:

Az általunk készített weboldalak esetében az elkészítés díja tartalmazza a keresőoptimalizált kialakítást, a kulcsszavak beépítését, regisztrációt a nagy keresőkbe, linkjének elhelyezését a legnagyobb linkgyűjteményekbe, apróhirdetési oldalunkon (magyarapro.hu) kedvezményes hirdetési lehetőséget biztosítunk. Weboldalát eleve úgy alakítjuk ki, hogy a keresők a lehető legjobban találják, így a látogatottsága és ezzel együtt Vállalkozása bevétele is nőni fog.

bővebben >>

Webdesign, reklámgrafika:

Webes szolgáltatásaink, weblapszerkesztés, portálfejlesztés, valamint céges arculattervezési szolgáltatásaink mellett egyéb grafikai tervezéssel is foglalkozunk. Ha tehát csak honlapja grafikai felújítását szeretné megoldani, abban is segítünk, új weboldalgrafikát készítünk Önnek, amit aztán tetszése szerint felhasználhat. A felhasználásban természetesen szükség esetén szintén segítünk. Ha reklámgrafikára, grafikai tervezésre van szüksége, azzal is állunk rendelkezésére.

Arculattervezés, logo tervezés:

Kérésére rövid határidővel - igény szerint akár 1-3 napon belül is - megtervezzük cége arculatát, logoját, névjegykártyáját, a céges papírok, levelek, borítékok, dossziék, beszámolók, rospektusok, pakátok, molinók, csomagolások... stb. egységes, esztétikus és egyedi megjelenését, amely ezután mind nyomtatásban, mind a weben egyaránt professzionális minőségben használható lesz.


Pontosabb igényegyeztetés után kívánság szerinti számú, színvilágú és stílusú grafikai tervből választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet.


Megrendelőinkkel egyeztetve, és pontos igényeit felmérve megtervezzük a cége profiljához, stílusához, és célközönségégéhez, valamint a Megrendelő izlésvilágához leginkább illő arculatot, logot. Grafikusaink hozzáértése lehetővé teszi, hogy bármilyen bonyolultságú, művészi megjelenésű kívánságnak rövid időn belül eleget tegyünk. Lehetőséget adunk alacsony ráfordítás ellenében is profi arculat kialakítására.

bővebben >>